آسانسورهای کارگاهی یک نوع بالابر است که در مغازه ها ، معادن و ... مورد استفاده قرار میگیرد که شرکت پادرا با مشاوره رایگان در خدمت شماست .
آسانسور کارگاهی :
آسانسورهای کارگاهی یک نوع بالابر است که در ساختمان ها ، مغازه ها ، سد ها ، معادن و ... مورد استفاده قرار میگیرد . این نوع آسانسور ها برای جابجایی مصالح ساختمانی و ابزار ها و کارکنان ساختمان بسیار کارآمد است زیرا دسترسی به طبقات را راحت تر میکند .
آسانسورهای کارگاهی بر روی بدنه سازه ساختمان نصب می شود و رفت و آمد به سایر طبقات را سهولت بخشیده است . امنیت و سرعت یکی از رکن بسیار مهم در ساخت ساختمان است که به لطف آسانسورهای کارگاهی این امر میسر شده است . در بسیاری از کارگاه ها و سازه ها آسانسور کارگاهی استفاده می شود که باعث کاهش هزینه می شود .
آسانسور های کارگاهی ظرفیت وزن گوناگونی دارد که می توان آنها را ثابت و متحرک به کار گرفت .
• آسانسورهای کارگاهی ۵۰۰ کیلویی
• آسانسورهای کارگاهی ۱ تنی
• آسانسورهای کارگاهی ۱.۵ تنی
• آسانسورهای کارگاهی ۲ تنی
• آسانسورهای کارگاهی ۲.۵ تنی
• آسانسورهای کارگاهی ۳ تنی
این نوع بالابر زمانی که بر روی سازه نصب می شود قابلیت جداسازی را ندارد و نیاز به چاه دارد . آسانسور های کارگاهی ثابت در سه نوع زنجیری ، کابلی و هیدرولیکی عرضه می شوند . زمانی که سازه تکمیل می شود در جایگاه آسانسور کارگاهی می توان کابین آسانسور را قرار داد و عوامل ساختمانی استفاده کنند . برای تقویت کردن آسانسور کارگاهی ثابت می توان جک های هیدرولیکی یا موتور گیربکس را اضافه کرد .
برخلاف آسانسورهای ثابت ، این آسانسورها قابلیت جابجایی را دارند . برای نصب آسانسورهای متحرک نیازی به چاه نیست و می توان هر جایی از سازه استفاده کرد . یکی از مزیت های مهم آسانسور موقتی بودن آن است بدین معنی که در زمان اتمام پروژه می توان آن را باز کرده و در پروژه ی بعدی استفاده نمود . دیگر مزیت آسانسورهای کارگاهی متحرک استفاده ی ریل عمودی و افقی است که در کارگاها و کارخانه ها بسیار مورد استفاده است . یکی دیگر از کاربرد آسانسور کارگاهی متحرک در تمیز کردن شیشه های برج هم است .
همچنین بخوانید :
آسانسورهای کارگاهی اصولا متناسب با پروژه های ساختمانی در ارتفاع های مختلف و ابعاد های متفاوت می توان طراحی و اجرا کرد ، که طول سیم بکسل و تراول کابل و تعداد فلکه های هرز گرد متناسب با همان پروژه باشد . این آسانسورها از قطعات متفاوتی ساخته شده اند که این قطعات ایمنی بوده و از سقوط آسانسور جلوگیری می کند . در ادامه مطلب از این قطعات مهم برای حفظ ایمنی آسانسور کارگاهی نام برده شد .
نرده های ایمنی در ناحیه ورودی آسانسور مستقر می شود و از ورود لوازم و وسایل و افراد به آسانسور جلوگیری می کند . نرده های ایمنی نقش بسیار بسزایی در ایمنی این نوع آسانسور ها ایفا می کند .
حفاظ اطراف کابین همانند نرده ایمنی از سقوط لوازم و وسایل و نیز افراد جلوگیری می کند و این مورد هم الزامی می باشد و حتما باید رعایت شود .
سنسور ایمنی یا همان سوییچ ایمنی هم یکی از مواردی هست که الزاما باید به روی درب های آسانسور کارگاهی نصب شود که از آسانسور در برابر سقوط محافظت و ایمنی آسانسور را تامین کند .
این میکرو سوییچ قطعه ای مکانیکی الکتریکی هست که در انتهای مسیر آسانسور کارگاهی قرار می گیرد و اجازه خارج شدن کابین آسانسور از ریل ها در انتهای مسیر را نمی دهد .
این میکرو سوییچ در صورتی که فعال گردد سری ایمنی در تابلو فرمان را قطع می کند و مانع حرکت آسانسور می گردد .
سیستم هوشمندی که به صورت مکانیکی الکتریکی عمل کرده و همزمان با فعال شدن ترمز اضطراری و قطع مدار ایمنی تابلو فرمان مانع بروز حادثه در هنگام سقوط می گردد . روش کار این سیستم به این صورت است ، در زمانی که به هر دلیلی سرعت آسانسوراز سرعت تعریف شده بیشتر گردد گاورنر آسانسور فعال شده و باعث تحریک پاراشوت می گردد . با قفل شدن فک های پاراشوت و قطع شدن میکرو سوییچ گاورنر و پاراشوت آسانسور از حرکت می ایستد .
شرکت آسانسور پادرا از ساعت 8 صبح تا 8 شب آماده خدمت به شما مشتریان محترم و مراجعه کنندگان عزیز است . با توجه به شرایط موجود ، برای استعلام هزینه ها و ویژگی های سرویس و باخبر شدن از روند کاری می توانید با تلفن های 02144960718-09125570852 با ما در ارتباط باشید.
مطالب مرتبط :